dinsdag 7 april 2015

BIG! BIG! BIG Update!Hoi allemaal. Ik kreeg net een reactie binnen met een heel erg goede vraag: Waarom heb je een maand niets meer gepost? Good question! Ik was al van plan om er een artikel aan te wijden. Er heeft zich namelijk een grote verandering voorgedaan in mijn 'online' bestaan! Ik ben namelijk ondertussen al een week bezig met een nieuwe blog. Misschien kennen jullie mijn hele blogverhaal al, misschien niet, maar mijn allereerste blog ben ik ooit gestart met Wordpress. Na een tijdje ben ik echter overgestapt naar Blogger, en daar heb ik ondertussen 2 gelukkige jaartjes op geblogd. Maar er heeft zich zoveel voorgedaan het laatste half jaar. Ik ben begonnen met YouTuben, wat velen van jullie niet echt konden smaken. Maar ik ben een voorstander van het doen wat je graag doet, dus ik ben vrij koppig mijn eigen willetje gaan doordrammen. Ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, want ik vind het YouTuben heel erg leuk, en ik begin daar ook stilaan te groeien. Maar ik ben van het bloggen niet minder gaan houden, zeker niet.

Maar het stak me na een tijdje toch wat tegen, en ik had het gevoel dat ik me niet helemaal kon laten gaan hier, ik voede me ietwat 'benauwd' op deze blog. Ik had echt het gevoel dat ik tegen mijn zin aan het atikelen schrijven was, en een groot deel van mijn lezers reageerde nooit positief, enkel negatief wanneer er eens geen artikel online kwam. Ik deed het meer om iedereen gesust te houden, dan voor mijn plezier, wat natuurlijk belachelijk is!

Daarom ben ik een nieuwe blog begonnen. Mét Wordpress, omdat je op het vlak van lay-out meer kan met Wordpress. Ik vind de lay-out van mijn nieuwe blog dan ook heel clean en basic, maar ik ben net begonnen met schrijven voor die blog, en het gaat me daar gewoon veel beter af, en het voelt gewoon 'gezonder', natuurlijker om daar te schrijven. De regeling daar gaat als volgt:

Woensdag komt mijn YouTube video online, aangezien dat nog steeds door gaat! En zaterdag komt er een gewoon, geschreven artikel. Dat gaat de ene keer een review zijn, de andere keer een TAG, of misschien eens een wishlist, of het bespreken van trends. Ik hoor de honende reacties al: 'Ga je het nu uit houden?' 'Beloof niet te veel dat je nooit zal waarmaken!', en zo voort, en zo voort, ... Mijn antwoord daarop: 'We zullen wel zien!' Ik weet niet wat ik in de toekomst van het bloggen ga denken en hoe ik me daar op Wordpress ga voelen. Ik zou kunnen snappen dat je nu zoiets hebt van: 'Waarom zou ik haar nieuwe blog nu gaan lezen?' En daar kan ik niets op antwoorden. Dat is jullie keuze. Ik heb veel lezers die gewoon geen reactie achterlaten, waar ik dan weer mezelf in kan herkennen :) Maar ik heb ook enkele negatieve lezers, die dan weer wel, negatief, reageren.

Ik kan heel sad deze blog gaan aflsuiten, maar ik heb echt een geweldig jaar op deze blog gehad, vooral aan de opstart van deze blog heb ik zoveel plezier beleefd, ik vind het echt wel leuk om hier artikels voor jullie te schrijven. Nog een reden waarom ik er hier mee stop: De naam! Ik kreeg wel vaker lachende reacties van vrienden over de naam. Dus misschien moet ik jullie niet langer in spanning houden voor de naam en de link van mijn nieuwe blog?

Dat is: Eline VN geworden, net als mijn YouTube kanaal! Dan is het gewoon super-duper makkelijk om mijn op het internet terug te vinden nu! Op deze blog ben ik ondertussen trouwens al heel erg goed begonnen aan het regelmatig bloggen, dus ik raad iedereen die dit leest, uit de grond van mijn hart aan om op elinevn.wordpress.com gewoon verder te gaan lezen, alsof er niets is gebeurd, maar ik gewoon meer blog!

Laten we gewoon kijken waar dit zal eindigen, en wat de toekomst ons zal brengen.
En euhm: Klik, klik, klik elinevn.wordpress.com :)
XXX, Eline.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat zeker een reactie achter! Je kan reageren met een Google of Wordpress account, jouw naam of website, of gewoon anoniem. Bedankt voor je reactie! ❤